680 56 71 70 cmonsonis@copc.cat

Política de Privcitat

Carmen Monsonís es compromet a protegir la privadesa dels seus usuaris. Aquesta política de privadesa explica com Carmen Monsonís recopila, utilitza i divulga si fos el cas la seva informació personal quan utilitza el lloc web https://carmenmonsonis.com/

1. Recull d’informació personal

Recopilem informació personal sobre vostè quan utilitza el nostre lloc web, incloent-hi:

  • Informació que vostè proporciona: Quan es registra al nostre lloc web o sol·licita una consulta, recopilem informació personal com el seu nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon. També podem recopilar informació personal addicional si decidiu proporcionar-la, com el vostre historial mèdic.
  • Informació recopilada automàticament: Quan utilitzeu el nostre lloc web, recopilem automàticament certa informació sobre el vostre dispositiu i la vostra activitat, incloent la vostra adreça IP, navegador web, sistema operatiu i la data i hora de la vostra visita. També podem recopilar informació sobre com navega pel nostre lloc web, com les pàgines que visita i el temps que passa a cada pàgina.
  • Galetes i altres tecnologies de seguiment: Utilitzem cookies i altres tecnologies de seguiment per recopilar informació sobre la seva activitat al nostre lloc web. Les galetes són petits fitxers de dades que s’emmagatzemen al vostre ordinador o dispositiu mòbil quan visiteu un lloc web. Ens permeten recordar les vostres preferències i accions anteriors, així com comprendre com utilitza el nostre lloc web.

 

2. Ús de la informació personal

Utilitzem la vostra informació personal per a:

  • Proporcionar els nostres serveis, incloent la programació de cites i la prestació de serveis de psicoteràpia.
  • Comunicar-nos amb vostè sobre les cites i els nostres serveis.
  • Millorar el nostre lloc web i els nostres serveis.
  • Protegir els nostres usuaris i nosaltres mateixos del frau i l’abús.

 

3. Divulgació dinformació personalÇ

No divulguem la vostra informació personal a tercers sense el vostre consentiment, excepte en els casos següent:

  • Per complir amb la llei o una ordre judicial.
  • Per protegir els nostres drets o propietat.
  • En cas d’emergència, com per exemple per prevenir danys a vostè o altres.

 

4. Les vostres opcions
Podeu sol·licitar l’accés, la correcció o l’eliminació de la vostra informació personal en qualsevol moment. Per fer-ho, poseu-vos en contacte amb nosaltres a cmonsonis@copc.cat, al telèfon 680 56 71 70 o per correu postal a Carmen Monsonís, Avinguda Jaume Recoder, 46 Àtic-1a (Mataró).


5. Seguretat de la informació personal

Prenem mesures de seguretat per protegir la vostra informació personal davant de la pèrdua, l’ús indegut, la divulgació no autoritzada, l’alteració o la destrucció.

6. Canvis en aquesta política de privadesa

Podríem actualitzar aquesta política de privadesa en algun moment. Us notificarem qualsevol canvi publicant la política de privadesa actualitzada al nostre lloc web.

7. Contacte

Si teniu alguna pregunta sobre aquesta política de privadesa, poseu-vos en contacte amb nosaltres a cmonsonis@copc.cat, al telèfon 680 56 71 70 o per correu postal a Carmen Monsonís, Avinguda Jaume Recoder, 46 Àtic-1a (Mataró)