Els límits de la comunicació virtual

El psicòleg Pau Martínez Farrero ens convida a reflexionar en aquest article publicat a la revista PsiAra del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya sobre els límits de la comunicació virtual i el que s’ha anomenat “fatiga Zoom”. Les possibilitats i limitacions de la comunicació mitjançant videotrucada poden pensar-se tant pel que fa a les nostres relacions quotidianes com també en el cas dels tractaments de psicoteràpia que es duen a terme d’aquesta forma.

http://www.psiara.cat/view_article_6E4DF.asp?id=4901&cat=51&utm_campaign=infocopc-de-9-de-juliol-de-2020-09-07-2020&utm_medium=email&utm_source=acumbamail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s