Incertesa i felicitat en temps de pandèmia

La pandèmia ha fet augmentar els nivells d’incertesa als quals estem sotmesos en la nostra vida diària. És necessari mirar endins i plantejar-nos canvis interns per poder tolerar el no saber què passarà i poder reaccionar millor davant el que pugui venir. Per altra banda, en la nostra societat ha guanyat força una exigència per ser feliços costi el que costi, i podem arribar a pensar que la felicitat equival a posseir una persona, una situació o uns béns determinats; potser es tracta de recuperar l’alegria de viure malgrat no siguin temps fàcils…
El següent article on col·labora el psicòleg i psicoanalista Roman Pérez Burin reflexiona sobre aquestes qüestions. Es pot consultar en el següent enllaç: https://www.lavanguardia.com/magazine/buena-vida/20210403/6614298/hora-cambiar.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s